en

ONE BRAIN TANFOLYAMOK

  1. tanfolyam: megismerjük a kineziológia eredetét, hogy mire épül és miért jött létre. 1-2 ágát részletesebben tárgyaljuk, azokat amelyek Magyarországon elterjedtek. Ismertetem a One Brain kialakulását és megalkotóinak munkásságát. Bemutatom munkánk gerincét képező Viselkedési Barométert.
  2. tanfolyam: megtanítom az izomtesztelést 5 izmon és a korrekciókat, melyeknek segítségével az energiaáramlást állítjuk helyre a testben. Bemutatom az oldás menetét. A tanfolyam végére teljesen fogantatásig tudunk visszamenni egy adott problémával kapcsolatban.
  3. tanfolyam: Szerkezet Funkciós tanfolyam. Arcunkat vizsgáljuk, fényképet elemzünk. A tanulók meglátják saját genetikailag meghatározott viselkedésük alapjait.
  4. tanfolyam: különböző betegségek érzelmi okainak oldása történik itt a Bach és a Maui esszenciák segítségével.
  5. tanfolyam: a III. tanfolyam folytatása; bővülnek az eddig tanultak és felismerjük Ösztönös Egyediségünket. Nagyon izgalmas és meghatározó élmény!
  6. tanfolyam: különböző félelem mintákat oldunk – függőségek, fóbiák, rögeszmék. Fájdalom viselkedési formákat tanulunk, valamint generációsan is foglalkozunk berögzültségeinkkel, hisz amit az egyik generáció nem fogad el magában, azt a következő generáció megtagadásban fogja tükrözni.
  7. tanfolyam: legfontosabb kapcsolatainkat oldjuk: szülőkkel, Istenekkel, barátokkal, testvérekkel, otthonunkkal. Itt a Tao esszenciák vannak segítségünkre.


Email: keller.d@freemail.hu | Telefon: 30/3427585